mandag 28. juni 2010

Først mot fremtiden - det forplikter!!!



Som en del av oppfølgingen har vi valgt en offensiv linje for kommunikasjon, nå også med blogg.

Regional delplan reiseliv Buskerud er et spenstig dokument med mange store satsinger for reiselivet i Buskerud. Planen går fra 2010-2016, og i løpet av disse årene skal vi jobbe med bærekraft, produkt,marked, reisemålsutvikling, samferdsel, kompetanse, rolledeling og strategiske allianser. Planen finner du i full versjon her: http://www.bfk.no/getfile.aspx/document/epcx_id/3700/epdd_id/4007

Gjennom denne bloggen vil vi spre kunnskap, skape debatt og holde dere oppdatert på arbeidet med oppfølging av planen.

Frem mot 1.sept arbeides det med utvikling av den første handlingsplanen som skal gjelde 2010 og 2011. Paralelt igangsettes arbeid med markedsprogram og en del konkrete prosjekter. Midler til oppfølging av reiselivsplanen skal prioriteres i budsjettprosessen høsten 2010.

Partnere i planen er offentlige og private aktører som jobber med reiselivsutvikling i Buskerud. Særlig sentrale aktører er næringen og næringens organisasjoner, virkemiddelaktører og kommuner/regionråd.

Team Reiseliv er samarbeidsarenaen vår. Vi møtes minimum 4 ganger i året. Team reiseliv har ansvar for å bringe saker inn for diskusjon, gi innspill til tiltak og planer, generere fellesprosjekter og løfte problemstillinger for å finne felles løsninger.

Du kan lese mer om plan og planarbeidet på www.bfk.no/reiseliv

Buskerud har masse opplevelser å by på i sommer, nyt sommerværet!